Sunday, November 20, 2016

We are back to our Thursday Danspiritual sessions on 1st December!

We have started dancing at De Horizon and it has been really great to have new people and old friends join the sessions. Hereby a testimony of one of the participants. Next Thursday won't be session. We restart the 1st of December.

De eerste keer Spiritual Dancing was nieuw. Ik wist niet wat er zou gebeuren en was nieuwsgierig als een kind. Door de dans was ik intens verbonden met mijn lichaam en dat gaf een enorme vrijheid in bewegen. De volgende dag was ik heel bewust van mijn balans en de zwaartekracht. Dat was een heerlijke en bijzondere ervaring. 

De tweede keer had ik al een verwachting. Bovendien zat niet lekker in mijn vel. In het dansen was ik meer afwachtend. Zocht mijzelf. Het is belangrijk om de onbevangenheid van een kind te bewaren. Het dansen is als een soort spiegel en kan confronterend zijn. Maar net als Mindfulness is het een helend proces. Zo ervaar ik dat wel. Het dansen voert de geest mee op een stroom, voorbij gepieker en zorgen. De volgende dag was ik intens moe en dat heb ik geaccepteerd. C

Wishing you all a beautiful week!
LOCATION: Buurtcentrum De Horizon. 

Grote Zaal. Hembrugstraat 156. 1013XC Amsterdam.
DATES: Every Thursday 

TIME: 7.45 - 9.30PM. 
FEE: Free of charge
BEGINS: 3rd November
REGISTRATION: pvegaboschiazzo@gmail.com 
TELEPHONE: 0641965220

No comments:

Post a Comment